Sectionaal- en roldeuren

Uw parkeergelegenheid veilig afsluiten en tegelijkertijd zoveel mogelijk ruimte besparen? Schmit Parking Solutions B.V. levert sectionaaldeuren, roldeuren en rolluiken met een uitstekend afwerkingsniveau voor een betaalbare prijs.

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur isoleert, is veilig en biedt optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit vier of meerdere horizontale panelen, die aan de binnenkant zijn verbonden door scharnieren. Een uitgebalanceerd bewegingsmechanisme zorgt er voor dat de deur moeiteloos opent en sluit: de panelen schuiven verticaal langs het plafond het pand binnen. Hierdoor is er geen extra ruimte voor de garage nodig. 

Roldeuren en Rolluiken

Voor grotere afmetingen van de buitenopening is een roldeur of rolluik geschikt. Die zijn inbraakwerend en hebben een mooi design. De rolluiken en -deuren bestaan uit in elkaar geschoven rolluikprofielen. Ze hebben een motor op de oprol-as die de rol bij het openen laat draaien, waardoor het pantser zich oprolt. 

Opties

Alle sectionaaldeuren, rolluiken en roldeuren zijn in diverse materialen en RAL-kleuren leverbaar. Daarnaast hebben de deuren diverse aanvullende toepassingen.

  • U kunt de deuren met manuele bediening en een besturingssysteem op afstand openen en sluiten.
  • U kunt separaat een loopdeur plaatsen voor optimaal gebruiksgemak.
  • De loopdeuren zijn afsluitbaar met elektrische schootopeners.
  • Elke sectiedeur, roldeur of -luik is (in noodgevallen) handmatig te openen.
Sectiedeuren 1

Sectie- en overheaddeuren

Sectiedeuren 2

Rolluiken en Roldeuren