Nieuwbouwproject te Utrecht

« Terug naar Nieuws

Schmit Toegangssystemen B.V. heeft onlangs een project in Utrecht opgeleverd wat is voorzien van ParkXS®. Het betreft hier een nieuwbouwproject met 80 parkeerplaatsen voor bewoners van de bovenliggende huurappartementen.

Bewoners rijden in- en uit door middel van een transpondersticker, geplakt aan de binnenzijde van de voorruit van de auto, in combinatie met lange afstandslezers bij de in-en uitrit van de parkeergarage.

Dit systeem garandeert een snelle verwerkingstijd van in- en uitrijdend verkeer, daar de bestuurder van het voertuig geen actieve handeling met betrekking tot de toegang van de garage behoeft te verrichten. Dit systeem bied veel gebruiksgemak en comfort aan de bestuurder van het voertuig.

Onze opdrachtgever heeft besloten dit innovatieve systeem in alle toekomstige projecten toe te passen, waarbij het bereiken van uniformiteit binnen WebBased beheer voorop staat. Het gebruiksgemak van het systeem is doorslaggevend geweest bij het maken van de keuze voor het ParkXS® systeem.

800a28f9 a477 48e7 8849 e68fb654a9f7

Parkeren onder appartementencomplex