3
6
4
locaties
3
2
4
7
8
parkeerplaatsen

ParkXS® systeem geïnstalleerd in het grootste transformatieproject van Nederland

« Terug naar Nieuws

Rotterdam is bijna 600 woningen rijker. Projectontwikkelaar City Pads, specialist in transformaties, veranderde de Admiraliteit in een modern hoogwaardig woongebouw voor studenten en Young professionals.

Op 1 februari leverde ABB Bouwgroep de laatste woningen in voormalige kantoorkolos (40.000 m²) op aan Bouwfonds.

Uitdaging betrof de grote en zeer gedateerde garage (400 parkeerplaatsen) , op een comfortabele manier toegankelijk te maken voor zowel automobilisten en fietsers.

Bij de keuze van leverancier voor de afsluiting van de garage, stond de “betrouwbaarheid” van leverancier en systeem voorop.

Er is gekozen voor de firma Schmit Parking Solutions B.V., de reden hiervoor was onder andere dat zowel de afsluiting (speedgate) én de toegangscontrole bij deze firma naadloos in elkaar geïntegreerd zijn.

Dit geeft veel kostenbesparing op het gebied van onderhoud, en heeft grote voordelen op het gebied van service en onderhoud.

Vanuit het oogpunt van eenvoudig WebBased beheer werd er gekozen voor het ParkXS® systeem. Dit systeem kenmerkt zich door zijn eenvoud, overzichtelijkheid, betrouwbaarheid, en gebruiksgemak.

Door toepassing van dit systeem kan de beheerder op afstand makkelijk mutaties doorvoeren en behoeft hiervoor niet meer naar de locatie te rijden.

800a28f9 a477 48e7 8849 e68fb654a9f7

Admiraliteit Rotterdam