2
3
5
locaties
2
6
0
2
8
parkeerplaatsen

Voordelen

Optimaliseren inkomsten

ParkXS® beheer op afstand en monitoring.

Met ParkXS® heeft u "real time" inzicht in het gebruik van uw parkeerlocatie. U kunt passen op afstand blokkeren of vrijgeven. Ook kunt u niet betalende bezoekers "vangen". Hierdoor zorgt u ervoor dat het aantal betalende gebruikers toeneemt. Door het remote beheer bespaart u aanzienlijk op personeel- en reiskosten én op het brandstofgebruik.

Gebruiksvriendelijk parkeerbeheer

ParkXS® is het resultaat van jarenlange ervaring met parkeerbeheer en diepgewortelde technische kennis.

Zo is het toegangscontrolesysteem met grote zorg samengesteld uit hoogwaardige soft- en hardwarecomponenten. 

ParkXS® maakt gebruik van een zogeheten industriële 'localcontroller' met een toegangslezer bij de ingang van uw parkeerlocatie. De 'localcontroller' registreert de gegevens van de gebruiker en slaat die op in een centrale database. Via een vaste (ADSL) of mobiele internetverbinding kunt u bijvoorbeeld op van elke parkeerder op uw PC, tablet of smartphone de parkeerbewegingen inzien.

Dankzij de logische opbouw van de gebruikersinterface is het ParkXS®-beheersysteem eenvoudig te bedienen.

Betrouwbaar toegangssysteem

Het toegangscontrolesysteem functioneert in storingssituaties ook autonoom.

Mocht er vanwege een technische storing tijdelijk geen communicatie mogelijk zijn met het centrale beheersysteem, dan ondervinden parkeerders hier geen hinder van.

Bij herstel van de communicatie worden alle opgeslagen gegevens automatisch gesynchroniseerd. 

Flexibel en onderhoudsvrij

ParkXS® is op elke locatie inzetbaar, zowel zelfstandig als in combinatie met bestaande (betaald)parkeersystemen.

Bovendien maakt het niet uit van welk toegangsmedium u gebruik maakt. Dit beheersysteem communiceert met alle gangbare afsluitingen en diverse toegangscontrolemedia, ongeacht de fabrikant.

Daarnaast is ParkXS® nagenoeg onderhoudsvrij, omdat de componenten van het toegangscontrolesysteem geen slijtagegevoelige onderdelen bevatten.

Koppelen met uw backoffice software

web services

Door het beschikbaar stellen van webservices, kunnen software pakketten van derden gekoppeld worden aan ParkXS. Zo kunt u het beheer uitvoeren in uw eigen vertrouwde omgeving. Via de webservices worden de gegevens gesynchroniseerd met ParkXS.